Welkom bij Padel Fabriek!

Sinds 18 oktober 2021 is Tenniscentrum De Molen overgegaan in Padel Fabriek.

Kom padel, dé snelst groeiende sport van Nederland, in Leeuwarden spelen! Wij beschikken over 12 padelbanen (5 indoor, 2 single indoor en 5 semi-indoor). Verder zijn er 5 outdoor tennisbanen, deze kun je reserveren via tennisfabriek.nl

In 2021 heeft het gehele complex een nieuwe uitstraling gekregen. Naast de bouw van een compleet nieuwe padelhal is de bestaande padelhal in zijn geheel opnieuw geïsoleerd. Dit zorgt ervoor dat het goed te vertoeven is. Ook is de horeca compleet vernieuwd en heet nu De Borrel Club Leeuwarden.

Bij Padel Fabriek hopen we niet alleen een bijdrage te kunnen leveren aan een sportiever Leeuwarden, maar willen we ook zorgen voor verbinding in de buurt. Om padel te spelen heb je 4 spelers nodig, niet iedereen heeft 3 andere spelers in de omgeving om mee te kunnen padellen. Via onze club willen we mensen met elkaar in contact brengen, zodat zij genoeg spelers hebben om padel te kunnen spelen en elkaar leren kennen. Het is dus naast een sportieve uitdaging ook een manier om anderen te ontmoeten.

Iedereen is welkom om padel te spelen. Van beginners tot ervaren spelers en van jong tot oud. Je hoeft bij ons geen lidmaatschap af te sluiten, je kunt gemakkelijk online reserveren en dan verwelkomen we je graag op de club!