Meestgestelde vragen

Zit er een vraag niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe reserveer ik een padelbaan?

Via ons reserveringssysteem is het mogelijk om een padelbaan te reserveren. Je maakt één keer je eigen account aan. Met dit account kun je een baan reserveren en beheren.

Kan ik mijn reservering wijzigen of annuleren?

Ja, het is mogelijk om je reservering te wijzigen of annuleren. Dit is tot 24 uur voor aanvang van jouw reservering gratis. Je krijgt dan je geld teruggestort op je rekening. Bij annulering korter dan 24 uur van te voren wordt er geen geld teruggestort. Wil je je reservering wijzigen of annuleren? Neem hiervoor via WhatsApp contact op met 058-7810002.

Hoe ver van te voren kan ik een padelbaan reserveren?

Reserveren van een baan is mogelijk vanaf 14 dagen voor aanvang van de boeking.

Kan ik rackets huren?

Ja, dat is mogelijk. Een padelracket huren kost 3,50. We vragen een borg voor het huren van een racket.

Kan ik rackets en ballen kopen?

Op onze locatie is een shop aanwezig. Hier is het mogelijk om padel rackets te testen en te kopen. Ook verkopen wij padelballen. Een blik padelballen (3 stuks) kost 7,50. Tennisballen zijn niet geschikt voor padel.

Ik ben niet bekend met de spelregels van padel. Kan iemand mij dat uitleggen?

Ja, er is altijd een clubhost aanwezig die je graag de spelregels van padel uitlegt. Het is ook mogelijk om lessen bij ons te volgen.

Welke schoenen draag ik op een padelbaan?

Op onze padelbanen wordt op kunstgras gespeeld. Wij adviseren om padelschoenen of tennis-/hardloopschoenen te dragen met een goede grip.

Ik wil graag een uitje/evenement organiseren bij Padel Fabriek. Kan dat?

Ja, leuk! Wij verzorgen op maat gemaakte uitjes. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar info@padelfabriek.nl.

Ik wil graag meer banen boeken. Is dat mogelijk?

Wij hanteren geen limiet van aantal banen. Boeken kan via ons reserveringssysteem. Alle banen afhuren? Dit kan ook via ons reserveringssysteem of stuur een mail naar info@padelfabriek.nl

Is het mogelijk om bij Padel Fabriek lessen te volgen?

Ja, wij werken samen met padelschool Racketlife. Zij verzorgen de lessen bij ons op de club. Meer informatie over de lespakketten, prijzen en aanmelden? Klik dan hier.

Balletje slaan?

Boek direct online jouw baan!